Wilt u direct een afspraak maken of heeft u een vraag?
Marisse Hut

Marisse Hut

Diëtist / Leefstijlcoach

Sinds 2006 ben ik werkzaam als diëtiste, waarvan bijna 14 jaar in Krimpen aan den IJssel. Na mijn afstuderen ben ik als allround diëtiste begonnen in het ziekenhuis met als specialisatie nefrologie. Tegelijkertijd ben ik me gaan vestigen als zelfstandig diëtist in Krimpen aan den IJssel. Mijn eigen praktijk groeide succesvol door en kon ik voltijd als zelfstandig diëtiste werken.

Sinds 2012 ben ik over gegaan naar het nieuwe Gezondheidscentrum in Krimpen aan den IJssel. Binnen dit centrum is de samenwerking met huisartsen, specialisten en andere hulpverleners zeer kwaliteitsgericht, wat de zorg voor de klant zeker ten goede komt.

De eerste helft van 2019 ben ik mezelf  tevens gaan specialiseren tot leefstijlcoach. 

Dit in combinatie met mijn  sportverleden, geeft mij voldoende ervaring om voeding en beweging te combineren. Zo kan ik gericht aan de slag met voeding en gezondheid. Bovendien kijk ik als leefstijlcoach ook breder dan alleen naar voeding en beweging. Er zijn immers vele factoren die niet gunstig zijn voor uw gezondheid!

Behalve een sportliefhebber te zijn ben ik naast mijn werk bezig mij te specialiseren op het gebied van thee en volg ik een opleiding tot theesommelier.

Werkdagen in Krimpen aan den IJssel: dinsdag – donderdag – vrijdag

Denise Den Haan - Koster

Denise Den Haan - Koster

Diëtist

“In 2013 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Health aan de Haagse Hogeschool, opleiding Voeding en Diëtetiek. Via mijn afstudeerstage ben ik in de praktijk gekomen. Ik werk met veel plezier als diëtist in de eerstelijnszorg. De diverse hulpvragen en ziektebeelden maken het werk afwisselend en uitdagend. Ik vind het daarnaast erg leuk om verschillende mensen te ontmoeten en ze te motiveren tot
gedragsverandering. Ik streef er naar om een voedings- en leefstijladvies samen te stellen welke goed op de wensen van mijn cliënt aansluit. Het gaat immers om een leefstijlverandering voor de lange termijn. Ik houd dan ook rekening met de diverse factoren die ons eetgedrag kunnen beïnvloeden. In April 2019 heb ik de nascholing ‘Emotie-eten de baas, basis’ gevolgd waardoor ik u ook hiermee meer gericht kan ondersteunen.

Verder ligt mijn interesse bij de behandeling van maag- en darmaandoeningen en heb ik de Post-HBO cursus maag- darm- leverziekten gevolgd. Ik ben werkzaam in de praktijk in Krimpen aan den IJssel en in Krimpen aan de Lek. Ik zie er naar uit u te mogen ontvangen op het spreekuur en samen met u tot een passend advies te komen op gebied van voeding en leefstijl.””

Werkdagen Krimpen aan den IJssel: maandagochtend – woensdag
Werkdagen Krimpen aan de Lek: maandagmiddag

Per 20 november uit dienst

 

Jennifer Staalduinen

Jennifer Staalduinen

Diëtist / Sportdiëtist i.o.

 om de week”Mijn naam is Jennifer van Staalduinen en sinds januari 2019 ben ik een collega van Marisse en Denise. Ik ben voor de meesten geen onbekende in het gezondheidscentrum. Iin de periode van maart tot en met december 2018 was ik namelijk werkzaam als waarnemend diëtist binnen deze praktijk. In 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool en sta sindsdien ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de NVD.

Ik ben zeer geïnteresseerd in het helpen van mensen op voeding- en sportgebied en wilde na het afstuderen daarom ook graag aan de slag gaan. Het geeft mij namelijk veel voldoening om mensen te motiveren om hun ideale doel te bereiken.
Naast voeding en sport ligt mijn interesse ook in gedragsverandering en kinderen.
Momenteel doe ik de post-hbo sportdiëtetiek en wil in de toekomst mij nog verder specialiseren in de andere interessegebieden.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uit te testen. En ben ik een liefhebber van koffie en oefen ik graag mijn ‘latte art’ uit. Daarnaast houd ik van reizen en vind ik het voornamelijk leuk om nieuwe (eet)culturen te ontdekken. Naast al het eten ben ik ook een liefhebber van sport. Ik kijk graag naar wedstrijden en doe zelf aan hockey en krachttraining.

Graag zie ik uw binnenkort in de praktijk voor uw persoonlijke voedingsadvies of ben ik misschien wel jouw ‘stok achter de deur’. Ik heb er in ieder geval super veel zin en begeleid jouw graag op weg naar een gezonde leefstijl!”

Werkdagen Krimpen aan de Lek: maandagmiddag
Werkdagen Krimpen aan den IJssel: maandagavond – woensdag -donderdag om de week
Werkdagen Ouderkerk aan den IJssel: vrijdag op de week

logo nvd kwaliteitsregister dno
kdoo logo
Share This